InternetbureauOutplacement
Tel. (076) 504 55 60
banner photo1

Weeklevering geneesmiddelen

Werkwijze

De 5 Sterren Apotheek verzorgt weekafleveringen van geneesmiddelen aan apotheekhoudende huisartsen en zorginstellingen. Elke week verpakt en geleverd voor al uw individuele patiënten. U blijft het aanspreekpunt voor uw patiënten, aan de achterkant zorgt De 5 Sterren Apotheek dat alles perfect verloopt. Hiervoor hebben we een volledig geautomatiseerd proces ingericht. Dat werkt in vier heldere stappen.

1. Digitaal bestellen

U bestelt per e-mail de gewenste geneesmiddelen per patiënt bij De 5 Sterren Apotheek. Een van onze medewerkers verwerkt de bestelling in ons apotheekinformatiesysteem. Dit systeem verstuurt de ingevoerde gegevens naar de verpakkingsmachine.


2. Verpakken

De verpakkingsmachine vult zakjes met medicijnen voor uw patiënten. Voor elke patiënt, voor elk innamemoment een apart zakje. Het zakje wordt bedrukt met de patiënt- en medicijngegevens en eventueel overige informatie (zoals een barcode). De oprolunit rolt de gevulde zakjes op een haspel.

3. Controleren

De haspel met de rol gaat naar het controlesysteem. Hier wordt de inhoud van de zakjes zorgvuldig gecontroleerd op vorm en aantal. Van elk zakje wordt een digitale foto gemaakt en opgeslagen. Na deze controle worden de zakjes per patiënt afgeknipt, opgerold en dichtgeplakt. Uw bestelling is nu volledig traceerbaar en verzendklaar.

4. Verzenden

De rollen met de weekvoorraad geneesmiddelen per patiënt worden bij u afgeleverd. U zorgt er vervolgens op uw vertrouwde manier voor dat de geneesmiddelen bij uw patiënt terechtkomen. Uw patiënt krijgt een dispenser waar de rol in geplaatst kan worden. Hieruit kan bij elk volgend innamemoment het volgende zakje worden genomen.